Första inlägget!

Äntligen var det dags att skriva det första inlägget på bloggen. Det var inte många dagar sedan jag fick iden att börja skriva och lägga ut saker på sociala medier. Det blev en blogg också! =)

Mina tankar kring bloggen är att det kommer att vara en samlings plats för allt jag lägger ut. I framtiden kommer jag skapa utbildningar som jag kommer ha på bloggen för de som vill ta det extra klivet.

Men det blir ett projekt till vintern

Jag kommer dela med mig av mina bästa bok tips, mäklare och bra produkter som jag använder för mina olika affärer för att ge samma förutsättningar.

Jag kommer skapa Youtube videos, det kommer att komma mer information på hemsidan.

Mitt mål med detta projektet är att kunna hjälpa fler människor att få göra saker som de verkligen vill göra och inte måste. För mig så handlar det om att få läsa, studera, och hålla på med teknisk analys.

Egentligen allt som gör mig till en mer komplett individ och investerare samt coach.

Detta kommer bli så roligt, och jag ser framemot att få utvecklas med bloggen och se hur många personer jag kan hjälpa att uppnå sina drömmar genom att skapa sig mer tid genom större avkastningar.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: