Resultat vecka 2

Vecka 2 blev positiv men jag är inte helt nöjd med min avkastning.

Min avkastning på investerat kapital var 0.53 % på Avanza. Breda aktieindexet OMX PI stängde veckan på -3.82%.

0.53 % OMX PI -3,82%
+ 22.54 i år. OMXPI -6,08 %
Annonser

Som bilden visar så hade jag en topp i veckan och jag valde att ligga kvar i min position.Om jag hade sålt av mitt innehav där så hade jag nått mitt avkastningsmål. Det är lätt att vara efterklok men så är det ibland, bara man lär sig av det.

Resultat var bättre förra veckan. Om du inte läst den artikeln så kan du göra det här. I den artikeln så delar jag med mig av varför jag delar mina resultat.

Anledningen till att jag inte sålde av mitt innehav handlade om att jag läste av grafen på Tradingview fel och jag fick ta en mindre vinst på den positionen dagen efter. Jag tog ingen print screen på vinsten men det var runt 33 % på det innehavet. Resultatet för veckan är positiv vilket är en av mina regler. Noll är bättre än negativt resultat. Positivt resultat är bättre än negativt resultat.

Angående mitt resultat på IG Markets så ska jag försöka dokumentera det lite mer framöver i kommande resultat samt på mina sociala medier. Jag handlade lite råvaror och valutor som jag följer och jag handlar dem på IGs plattform för att jag tycker den är väldigt bra.

Resultatet för året på Avanza är 22,54 %. Resultat för IG är kommer jag inte dela med mig av än då jag inte kan visa det rent procentuellt. Men det är positivt resultat även där.

I veckan har jag även delat med mig av tekniska analyser på Twitter och Mips. Du kan kolla på dem genom att gå till min Youtube kanal. Eller kolla på dem nedanför.

Om du vill att jag ska dela med mig av annat så får du kommentera nedanför. Denna artikeln är för att dela med mig av mina resultat för att inspirera dig som läsare. Allt handlar om kunskap och har man kunskapen så kan man få de resultaten man vill ha.

Teknisk Analys av Twitter
Teknisk Analys av MIPS

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: