Hur ekonomin i världen fungerar.

Hur fungerar ekonomin i världen? Vad är inflation och varför blir det finansiella kriser? Du undrar säkert, varför höjs räntan? Att förstå hur ekonomin i ett samhälle fungerar är inte lätt, men i detta inlägget kommer du få dina frågor besvarade. Hur ekonomin i världen fungerar är det många åsikter kring. I denna artikeln så kommer du lära dig från han som faktiskt vet hur ekonomin i världen fungerar på riktigt.

För många år sedan efter att jag sökte efter svaren på mina frågor så hittade jag nämligen hur ekonomin fungerar. Jag kommer att dela med mig av samma visdom som jag hittade, men istället för att jag skall förklara det så skall ni få se det i en video.

Videon jag vill dela med mig av är inte gjord av vem som helst, utan en dollar Miljardär. Han är grundare för  Bridgewater Associates och har den största Hedgefonden sett till dollar under förvaltning. Under finanskrisen 2008 medans världsekonomin och börserna sjönk med 50 %, så hade hans hedgefond ett resultat på – 3.93%. Nice, eller hur?!

Hur ekonomin i världen fungerar. All season portfolio drops.
Hur ekonomin i världen fungerar.
Hur ekonomin i världen fungerar. All season portfolio growth %

Man får inte sådana resultat utan att veta hur ekonomin fungerar i ett samhälle. Hans namn är Ray Dalio. Söker på hans namn så finns det mycket bra videos och information kring Ray. Jag kan varmt rekommendera att du börjar studera Ray och hans resultat.

Vem är Ray Dalio?

Visste du att när länder och presidenter behöver rådgivning, då är det Ray de ringer?

Om du hade frågat vem är Ray Dalio? Jag hade svarat dig att han är the go to guy när det gäller portfölj strategi. Det finns en strategi som kallas ”All Seasons Portfolio” som Ray skapade. Intresset från hans sida för att förstå hur den ekonomiska maskinen fungerar gjorde att genom studier och misstag under åren lyckades han därmed skapa den ultimata allokeringen som gav investerarna i hans Alpha fond en fantastik avkastning genom åren.

En ekonomi är inte en komplicerad sak; den har bara många rörliga delar.

Ray Dalio
Annonser

I videon nedanför så kommer du att få en helt annan kunskap och förståelse kring hur ekonomin fungerar i ett samhälle och i världen.

Kolla på hela videon. Det är en investering i dig själv.

Förstår du nu hur ekonomin i världen fungerar?

Dela denna sidan med andra så fler kan förstå hur ekonomin fungerar i ett samhälle.

Vill du ha mer inspiration från traders? Här kan du läsa mina favorit Citat från traders för att hitta fler framgångsrika investerare och traders.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: