Resultat vecka 5

Resultatet vecka 5 blev positivt. I denna artikeln så kommer jag gå igenom mina resultat för vecka 5. Vad skiljer från förra veckan och denna? Och hur kan du bli mer förberedd för veckan som kommer.

Innan jag går igenom min vecka så vill jag bara tipsa om min video som jag publicerade förra veckan om hur jag trodde börsen skulle agera i veckan. Kolla gärna på den först.

Så här kommer börsen att gå vecka 5.
Min vecka

Resultatet för vecka 5 landade på +13 % på Avanza och jag är nöjd med utvecklingen. Mina positioner är fortfarande i drawdown men jag tycker mig se att jag varit nere på de lägsta nivåerna. Det återstår att se dock, kommande vecka så kommer en rapport och jag förväntar mig att det kan bli stora rörelser åt båda hållen.

Är det första gången du är här så kan jag meddela att jag inte ger ut någon information om vilka innehav jag har i denna portfölj pga av motparts risker. Vill du läsa mer om just detta så kan du läsa denna artikeln som jag skrev om just detta

Min handel på IG Markets har även den varit positiv. Jag har handlat råvaror samt index. Mitt resultat där är 269% på investerat kapital. Helt sjukt!

Som ett resultat av resultaten på IG så är jag mer än nöjd över hur veckan slutade. Jag är trygg i min strategi och jag följer mina regler som jag ständigt pratar om i alla mina kanaler.

Nedanför så ser du lite grafer som jag har tagit bilder på.

Resultat vecka 5
Resultat YTD 2022.
Resultat vecka 5 IG Markets
Olika investeringar

Skillnaden på mina investeringar skiljer sig något med varandra därför att det är olika typer av innehav samt innehavstid. På Avanza har jag inte köpt något, men jag har legat kvar i mina poisoner som har en bra risk/reward ratio på lite längre tidsperspektiv. När dessa poisoner inte längre ger mig reward på mitt investerade kapital, säljer jag av dem.

Men på IG Markets har jag handlat väldigt mycket mer då dessa innehav är mycket kortare innehavs tid på. Där söker jag bra risk reward på mitt kapital därför att det är det som räknas. Om du inte har en bra risk/reward ratio så bör du inte trycka på köp knappen.

Här så ser vi att mina positioner bara hade en vinst procent på 44 % men jag gick ändå +. Reward är större än risken jag tar.

Min avkastnings nivå visar 1:36
Mina analyser

Innan jag gör några investeringar så göra jag givetvis mina analyser på Tradingview. Där finns det mycket användbara verktyg som jag använder mig utav för att hitta mina bästa case. Om du går in vi denna länk så får ni upp min profil där jag delar med mig av lite idéer kring bolag och index.

Men som alltid så lägger jag ut tekniska analyser min min Youtube kanal.

Välkommen hit.

Jag hoppas att du finner denna artikel informativ och att du blir en återkommande besökare till min blogg.

God avkastning på er.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: