Mitt januari resultat 2022

Mitt januari resultat 2022 blev inte blodrött. Första månaden för året har passerat och vad lämpar sig inte bättre än att skriva ned allt som hänt.

I denna artikeln kommer jag att redovisa mina resultat samt dela med mig av mina lärdomar. Jag hoppas att du som läser kommer att uppskatta det och fortsätter följa siten och mina resultat. Varför inte bookmarka denna sidan direkt?

Rivstarten

Jag önskar att mitt januari resultat hade hållt i sig som första veckan gjorde som bilden nedan. Där kom jag upp i mitt mål som jag vet är möjligt att uppnå så länge mina tekniska analyser stämmer med vad jag handlar.

Mitt januari resultat 2022. V1.
Mitt januari resultat 2022. V1.

Dessa positioner ligger jag fortfarande kvar i och har inte för avsikt att säja av dem då de har en stor uppsida vs nedsida. I mitt förra inlägg så skrev jag varför jag inte kommer att dela med mig av innehaven så länge jag har positioner kvar. Läs gärna om varför här, om du är intresserad.

Resterande resultat för januari då?

Efter den fantastiska första veckan så kom mina korrektions vågor nedåt vilket gjorde att mina poisoner blev mindre värda. Men som jag skrivit på sociala medier men även här på bloggen, så behöver du ha regler på plats för att kunna följa en strategi på ett framgångsrikt sätt.

Mitt januari resultat 2022. V2
Mitt januari resultat 2022. V2
Mitt januari resultat 2022. V3.
Mitt januari resultat 2022. V3.
Mitt januari resultat 2022. V4.
Mitt januari resultat 2022
Mitt januari resultat 2022

Som ett resultat av min drawdown så fick jag en mindre lyckad start på det nya året. Mitt januari resultat slutade på positiv avkastning vilket alltid är bättre än negativ avkastning.

För stora rörelser

Mina swings i portföljen har varit för stora denna månaden. Som ett resultat av detta så kommer jag att ändra en del saker framöver. Jag kommer att allokera en del av mitt kapital annorlunda och som ett resultat av detta så bör det bli mindre rörelser för portföljen.

Däremot så är det en oro i marknaden som gör sin del av rörelserna. Mina poisoner ligger kvar och jag följer min strategi.

450 % tillväxt

Det är riktigt glädjande att se att mina Youtube videos är så uppskattade. Under januari så växte kanalen med 450 %. Som ett resultat av detta så har fler personer sett mina analyser och fått upp ögonen för mig, vilket är jätte kul.

Det är roligt att ha möjligheten att hjälpa till med det jag älskar att göra. Jag är så taggad för vad februari kommer att ge. Som ett resultat av detta så kommer jag länka några videos nedanför som du kan kika på ifall du missat någon.

Teknisk analys SpectrumOne
Teknisk Analys MIPS
Teknisk Analys Evolution Gaming
Summering

Avslutningsvis så skall jag summera mina resultat. Samtidigt som jag skriver detta inlägg som skulle publicerats tidigare så har det hunnit bli 6:e februari. Under tiden som jag skulle publicera detta så kom andra saker upp.

Även om det var min första månad så har det varit en rolig första månad. Å ena sidan så finns det inte jätte mycket data att analysera mer än det jag publicerat här. Men när jag har ett track record på ett par månader så kommer jag kunna visa upp mer rolig och intressanta resultat.

Efter första månaden så har jag en positiv avkastning jämfört med index. När jag summerar januari så gör jag det med ett leende på mina läppar för jag tycker det är så roligt att få inspirera och hjälpa andra.

Avslutningsvis så vill jag bara tacka för att du läst detta och jag hoppas att du läser nästa inlägg.

Lycka till i februari.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: