Vinnare & Förlorare på börsen 10/5

Till skillnad från igår så investerarkollektivet positiva och investeringsvilja fanns under dagens handel. Vinnare & förlorare på börsen idag 10/5, är spritt mellan olika branscher. I diverse press så fick vi läsa om det eventuellt bud på Swedish Match som blev dagens vinnare.

Vinnare & Förlorare på börsen 10/5

Positiv dag

Investerar kollektivet var positiva idag trots allt som vi sett och läst om de senaste veckorna. Det mesta är förmodligen ” in prisat ” och det verkar som att marknaden tog budet på Swedish Match väldigt positivt. Idag är det nya analyser och vi fick även se att Saniona stack som en raket. Har du kollat på de senaste analyserna som jag publicerat så hade du möjlighet att göra en god affär. Saniona var med i gårdagens analys. Se den här

Dagens Vinnare & Förlorare

Dagens Vinnare & förlorare idag var bolagen nedan. Äger du något av bolagen? Om du gör det så lämna gärna en kommentar och ge dina tankar kring bolaget.

Annonser

LARGE CAP

  • Swedish Match 24,90 %
  • Nordic Entertainment Group A -7,05 %

MID CAP

  • Nivika Fastigheter B 10,86 %
  • Cary Group Holding – 21,02%

SMALL CAP

  • Saniona 32,35 %
  • Bong -7,28 %
Dagens Vinnare & Förlorare på börsen 10/5

Om du gillar videon så ge den gärna en tumme upp. Vill du se fler videos framåt så rekommenderar jag att du prenumererar på min Youtube kanal så att du inte missar något

Även om jag analyserar många bolag och gör tekniska analyser på dem så kanske du hade velat lära dig mer och få andra verktyg till att månadsspara smartare?

Är detta av intresse så kan du läsa mer här.

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: