De 10 Bästa Warren Buffett Citaten

de 10 bästa warren buffett citat

I den här artikeln så vill jag dela de 10 bästa Warren Buffett citaten som du kommer ha mest nytta av i dina relationer och i din karriär.

De flesta som är intresserade utav börs och investeringar, vet med stor sannolikhet vem Warren Buffett är. Oraklet från Omaha Nebraska i USA, vars förmögenhet är enligt celebertynetwoth.com värd 113 miljarder dollar. Hans citat är väl kända och har bidragit till stora rikedomar till de som följt hans råd.

Men vilka är egentligen de bästa citaten från den herr Buffett? I denna artikeln så kommer vi att ranka de 10 bästa Warren Buffett citat du kommer att ha mest nytta av i livet, karriären och i dina relationer.

Annonser

Tidlösa Citat

Om ett bolag går bra kommer aktiekursen förr eller senare att följa efter.

Pris är vad du betalar. Värde är vad du får.

Investera mest i dig själv. Du är din största tillgång.

Min far klippte aldrig gräset eller tvättade bilen. Jag var irriterad som liten och förstod först när jag blev äldre värdet av tiden. Då förstod jag varför han inte gjorde något. Hans tid var så värdefull.

Någon sitter i skuggan idag för att någon planterade ett träd för längesen

Det tar 20 år att bygga upp ett rykte och 5 minuter att förstöra det. Tänker du på detta kommer du agera annorlunda

Om du köper saker du inte behöver, måste du snart sälja saker du behöver.

I näringslivet är backspegeln alltid tydligare än vindrutan.

Det är bättre att umgås med människor bättre än dig. Välj ut medarbetare vars beteende är bättre än ditt och du kommer att köra i den riktningen

Man kan bäst förbereda sig för den ekonomiska framtiden genom att investera i egen utbildning. Om du studerar hårt och lär dig i ung ålder kommer du att vara i de bästa omständigheterna för att säkra din framtid

En sak som kan hjälpa till är att skriva ner anledningen till att du köper en aktie innan du köper. Skriv ner ”Jag köper Microsoft för 300 miljarder dollar för att …

Personligutveckling och ärliga människor

Där har vi de 10 bästa citaten från Warren Buffett. Han pratar mycket om personligutveckling och att omge sig och vara med ärliga människor. Men detta är naturligtvis en process som tar tid att bygga upp. Att prioritera sin egna personlig utveckling är den bästa investeringen man kan göra enligt Warren.

Du kan även läsa dessa 10 citat från andra investerare

Vilket av citaten är ditt favorit citat?

Lämna ett svar

%d bloggare gillar detta: